Miint.no er en norsk nettbutikk for helse og velvære med et variert produktutvalg av høy kvalitet !!!
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Gratis frakt over kr. 1500,-

RETUR OG BYTTE

RETURER SENDES TIL:
Miint Design Janikowska
Gamle Dalsveg 5C

2032 Maura

Felles for retur og bytte:
Returpakker bør sendes som servicepakke, helst Norgespakke, som er søkbar og forsikret i postgangen. Søkbarhet og forsikring frafaller om du sender pakker som vanlig post, og postgangen vil ta lengre tid. 

Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved. Det er viktig at varene pakkes godt, slik at de ikke knuser i postgang.

Ved benyttelse av angreretten betaler forbruker frakt. Kreditering av returnert vare skjer når Miint Design har mottatt varen og godkjent angrerettskjemaet.

Reklamasjon og benyttelse av angrerett følger fastsatt norsk lov. Se forbrukerkjøpsloven og angrerettloven.

 

Retur og bytte
Vi behandler returer fortløpende etter hvert som de kommer inn til oss. Du vil få en mail når returen din er ferdigbehandlet. Vi anbefaler å sende returen som Norgespakke da pakken herved er forsikret og har sporingsnummer. Ta vare på kollinummeret du får ved sending, for å kunne spore pakken. Vi anbefaler å ikke sende returer som vanlig post, og vi henter ikke pakker sendt i postoppkrav. 

Kjøp som er gjort med bank- eller kredittkort refunderes til det samme kortet som ble brukt da bestillingen ble gjort. Pengene vil være tilgjengelig på kortet i løpet av 5-7 virkedager. 

NB! Viktig at vi blir informert dersom man har byttet bank/konto i mellomtiden.

Tilbakebetaling via Klarna Faktura

Se Klarnas tilbakebetalingsrutiner her

Det er Klarna som er ansvarlig for å betale deg tilbake penger, ikke Miint International. 

Feil eller mangler
Melding om feil og mangler ved produktene skal overbringes oss muntlig eller skriftlig så fort som mulig.  Ta kontakt, så løser vi situasjonen pr. e-post post@miint.no eller pr. telefon 998 70 701.

Vi anbefaler at reklamasjoner sendes oss skriftlig til post@miint.no, helst med bilde av skade. Reklamasjonsretten gjelder i henhold til norsk lov.

Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp sender du varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varene og vedlegger angrerettskjemaet ferdig utfylt.  Skjemaet finner du vedlagt i egen e-post når du mottar når ordren din er pakket og sendt fra oss. 

NB! Vi gjør oppmerksom på at det ikke er mulig å benytte seg av angre- og returrettigheter angrerett ved teamlinebestillinger. Teamlinebestilling anses som spesialbestilling og er derfor bindende for kjøper.

 

NB! Vi gjør oppmerksom på at angrerett ikke gjelder ved teamlinebestillinger. Teamlinebestilling anses som spesialbestilling og er derfor bindende for kjøper.

Hvis du bruker din angrerett og returnerer varen(e) fyll ut angrerettskjema som du har fått på mail, husk å skriv hvilke varer du returnerer og hvilket ordrenummer det gjelder. Når vi har fått tilbake varen(e) i skadefri tilstand, betaler vi tilbake beløpet du har betalt innen 30 dager. Pengene blir satt inn på betalingskortet brukt på bestillingen. 

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke